ПОВІДОМЛЕННЯ

Згідно до Постанови Президії № 183 від 01.05.2024 р.« Про підсумки конкурсу установ НАН України за досягнення кращих показників у винахідницькій роботі, створенні, охороні та використанні об’єктів інтелектуальної власності»:

Президія НАН України постановляє:

  1. Присудити призові місця по НАН України за досягнення найкращих показників у винахідницькій роботі, створенні, охороні та використанні об’єктів інтелектуальної власності та нагородити Почесними грамотами Президії НАН України та ЦК профспілки працівників НАН України:

Інститут технічної теплофізики НАН України – перше місце;

  1. По Відділенню фізико-технічних проблем енергетики НАН України

Першу премію – Інституту технічної теплофізики НАН України, який подав 34 заявки на реєстрацію винаходів, 9 – корисних моделей, одержав реєстрацію 17 винаходів та 4 корисних моделей, склав 2 звіти про патентні дослідження, підтримує чинність 142 патентів.

  1. Присвоїти звання «Винахідник року Національної академії наук України» винахідникам установ НАН України, які досягли високих показників у винахідницькій та патентно-ліцензійній роботі в 2023 р., із врученням свідоцтв і премій

Авдєєвій Лесі Юріївні – провідному науковому співробітнику Інституту технічної теплофізики НАН України, доктору технічних наук;